In 45 dagen meetbaar minder stress en meer welzijn

Met behulp van Micro Habits.
Voor de nieuwe (prestatie) generatie.

Start hier!

Selectie van onze klanten

Minimaal 45% van ons gedrag bestaat uit gewoontes

Door je gewoontes te veranderen, verander je dus je leven. Maar als het zo simpel was, waarom doet niet iedereen het dan? Wij zijn de Micro Habit expert voor young professionals. Maar liefst 1 op de 2 van hen voelt zich altijd gestrest [1]. Denk je eens in, wat dit betekent voor hun geluksbeleving, mentaal welzijn, prestaties en de toekomst van jullie organisatie?

Bij i45 geloven we in de kracht van Micro Habits. Net als de wetenschap overigens.

Micro Habits

Kleine gewoontes die nooit langer dan 5 minuten duren. Op het eerste oog lijken ze daarom niet veel voor te stellen. Maar dat is juist het geheim: dagelijks kleine verbeteringen die over een langere periode een significant positief effect hebben.

Coaching

Onze Micro Habit coaches zijn experts op het gebied van gedrags- en gewoonteverandering en gebruiken deze kennis om medewerkers te begeleiden bij het realiseren van blijvende verandering.

Habit Tracker

Hiermee kunnen medewerkers hun habits tracken en krijgen ze dagelijks inzicht in hoe het met ze gaat. Iets dat je gemakkelijk vergeet als je gewoon op de automatische piloot leeft.

Wij hebben oog voor

1 Ontwikkelen van krachtige gezonde gewoontes

2 Young Professionals: de leiders van de toekomst

3 Het Management van deze nieuwe (prestatie) generatie

1% better every day

Habits are the Compound Interest of Self Improvement.
- James Clear

Micro Habits. Macro Results.

Vaak is er een groot verschil tussen wat we willen en wat we daadwerkelijk doen. We willen allemaal wel iets veranderen: gezonder eten, minder op je telefoon, meer sporten, productiever zijn, beter slapen etcetera. Waarom is dit vaak moeilijk? Omdat we dan onze gewoontes moeten veranderen.

i45 helpt Young Professionals om kleine gezonde gewoontes aan te leren. Gewoontes die bewezen effectief zijn bij het verminderen van stress en verhogen van prestaties.

Resultaat

1 Stressbestendige, bevlogen medewerkers

2 Een geïnspireerd high performing team

3 HR inzichten waar je iets mee kan

Direct aan de slag

Ons aanbod

1

De 10 meest effectieve Micro Habits

Ontdek gratis welke 10 Micro Habits nou écht een bewezen positief effect hebben op het stressniveau, de bevlogenheid en prestaties van medewerkers.

2

Micro Habit Scan

Krijg direct inzicht in hoe kleine aanpassingen in gedrag stressklachten kunnen voorkomen én prestaties van medewerkers kunnen verbeteren.

3

45-Dagen Programma

In dit programma ontwikkelen we kleine gezonde gewoontes van medewerkers. Met wetenschappelijke onderbouwing, praktische tips, nudging en gamification, ondersteund door een Micro Habit coach.

Wij zijn de Micro Habit expert voor de (nieuwe) prestatie generatie. Zodat ze niet alleen harder vliegen maar vooral ook minder hard vallen.

We willen laten zien dat kleine gezonde gewoontes hét geheim zijn tot duurzame prestaties.

Rob van Drunen

+31 6 14 29 29 03


't Hoog 5, 5268 LL, Helvoirt

thrive@i45.nl

LinkedIn