40% minder stress in
45 dagen.
Dat gun je jouw collega’s toch ook?

44%* van de Young Professionals ervaart dagelijks meer stress dan ze op lange termijn kunnen verdragen. Maar dat spreken ze liever niet uit. Althans, tot ze zich met een burn-out of ontslagbrief aan jouw bureau melden. Wil je weten hoe wij dat voorkomen?
Lees dan verder.

* Bron: Deloitte

Selectie van onze klanten

Oplossing: Micro Habits

i45 helpt Young Professionals om kleine gezonde gewoontes te ontwikkelen waardoor ze minder stress hebben, beter in hun vel zitten en iedere dag een stap verder komen in hun ontwikkeling. En door continue positieve feedback en support zorgen we dat ze tevreden kunnen zijn met de stap die ze vandaag hebben gezet.

Hoe het werkt

75%

Neem 2 minuten adempauze

87%

Stuur een positief bericht

52%

Bepaal je prioriteiten

25%

Drink elke ochtend water

38%

Douche koud af

100%

Ervaaar dankbaarheid

1

Scan: Met behulp van onze vragenlijst bepalen we (anoniem) de stressbeleving en bevlogenheid in jouw organisatie.

2

Interventie: In 45 dagen ontwikkelen jouw collega’s minimaal 5 gezonde Micro Habits. Dit doen ze niet alleen, maar samen met collega’s.

Daarnaast hebben ze een habit coach als persoonlijke hulplijn.

3

GAP-analyse en Evaluatie: Aan het eind van het programma bespreek je de resultaten met onze experts en leer je hoe je de gedragsverandering duurzaam borgt en een terugval voorkomt.

Het resultaat

Naast 'n 40% lagere stressbeleving, zorgt i45 voor 20% meer bevlogenheid en leren jouw collega's effectieve technieken om in hun eigen tempo hun mentale welzijn en veerkracht te versterken.

Met als gevolg: betere prestaties.

Lonneke Nouwens, Directeur Frisse Blikken

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml

"Van onze mensen vragen wij niks anders dan continu te blijven leren en ontwikkelen. Als directeur zoek ik altijd naar nieuwe inspiratie en tools om onze mensen hierbij te helpen. De aanpak van i45 en de effectiviteit van Micro Habits spreekt mij enorm aan."

Yvonne Lutkie, HR manager van Salesmarketeer

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml

"Als HR manager heb ik niet zo’n zicht op de gewoontes van onze mensen. Dat is toch een beetje privé. Maar ik vond het erg waardevol om te zien wat we op dit gebied kunnen winnen om als team beter te presteren. En ondanks dat ik goed contact heb met iedereen, heb ik toch nieuwe inzichten gekregen. Zo was de uitslag over stress voor mij een eyeopener, en maakt het extra relevant."

Geïnteresseerd?
Plan een (gratis) consult.

Wil je meer weten over stress en performance bij Young Professionals, Micro Habits en ons 45-Dagen Programma? Plan dan hieronder direct een consult.

Wij zijn de Micro Habit expert voor de (nieuwe) prestatie generatie. Zodat ze niet alleen harder vliegen maar vooral ook minder hard vallen.

We willen laten zien dat kleine gezonde gewoontes hét geheim zijn tot duurzame prestaties.

Rob van Drunen

+31 6 14 29 29 03


't Hoog 5, 5268 LL, Helvoirt

thrive@i45.nl

LinkedIn