Kleine oplossing voor een groot probleem

Krijg inzicht als werkgever in hoe kleine gewoontes leiden tot minder stressklachten en meer veerkracht en bevlogenheid bij medewerkers.

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml

Yvonne Lutkie, HR manager van Salesmarketeer

“Als HR manager heb ik niet zo’n zicht op de gewoontes van onze mensen. Dat is toch een beetje privé. Maar ik vond het erg waardevol om te zien wat we op dit gebied kunnen winnen om als team beter te presteren. En ondanks dat ik goed contact heb met iedereen, heb ik toch nieuwe inzichten gekregen. Zo was de uitslag over stress voor mij een eyeopener, en maakt het extra relevant.”

1

Wat is je investering?

Tijd +/- 5 minuten per medewerker

Je ontvangt van ons een link naar de vragenlijst met 29 vragen. Het enige wat jij hoeft te doen is je medewerkers vragen om deze in te vullen.

Voorbeeld Scan
2

Wat krijg je terug?

Direct (gratis) inzicht

Zodra de Scan is ingevuld ontvang je een rapportage waarmee je direct inzicht krijgt in de stress- en slaapklachten, veerkracht en bevlogenheid van jullie medewerkers. Tijdens een videocall vertalen we dit naar wat je op basis hiervan mag verwachten aan minder stressklachten en verzuim, wanneer medewerkers een aantal specifieke gezonde gewoontes ontwikkelen.

Voorbeeld Rapportage
3

Wat kan ik daarna?

Het 45-Dagen Programma

Na dit gesprek weet je wat ons app-based en gamified Micro Habit Programma jullie team of organisatie kan opleveren. Op een leuke en laagdrempelige manier leren medewerkers in maximaal 5 minuten per dag om 5 kleine, krachtige en gezonde gewoontes te ontwikkelen.

De Habit Challenge

Wacht niet langer

The Micro Habit Company

Het is onze missie om professionals te helpen hun werk- en privéleven te verbeteren met behulp van kleine, krachtige en gezonde gewoontes. Op een manier die leuk is én werkt!

Contact

Rob van Drunen, Co-Founder

rob@i45.nl / +31 6 14 29 29 03

't Hoog 5, 5268 LL, Helvoirt